Windows applikáció

Elérhető lett a StajerFood applikáció Windows-ra! A letöltéshez kattints IDE!

Rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows 10
  • Szabad tárhely: minimum 10 GB
  • Memória: minimum 2 GB
  • Bluetooth és WIFI támogatás
  • Naprakész Windows és illesztőprogramok
  • Microsoft Visual C++ Redistributable x86 és x64

Limitációk

A szoftver jelenleg a táblázatban szereplő limitációkkal rendelkezik. A csapat folyamatosan fejleszti a szoftvert, hogy minden funkció elérhető legyen az Androidos alkalmazásunkon is!

FunkcióÁllapot
Bankkártyaterminál-kezelésHamarosan…

Hibák és javításuk

HibaJavítás
Egyes eszközökön teljes képernyőre való átállás során néhány másodpercig fekete képernyő ugorhat elő.A Windows legújabb képernyő driverét (illesztőprogramját) kell feltenni.
Egyes eszközökön teljes képernyőben nem működnek a legördülő menük.Itt sajnos Windows limitáció van: A programot ne használjuk teljes képernyő módban, de az ablakot tehetjük maximum méretre.
A telepített nyomtató nem található hiba jön elő.Nyissuk meg a beállítást az F1 gomb megnyomásával, vagy érintőképernyőn hosszan nyomva válasszuk ki a beállításokat. A felugró beállítások ablakban válasszunk ki egy elérhető nyomtatót.
Fontos, hogy a blokknyomtató nevében ne legyen semmilyen speciális karakter (szóköz, #, ß, stb).
A képernyőn a feliratok túl kicsik / túl nagyok.Nyissuk meg a beállítást az F1 gomb megnyomásával, vagy érintőképernyőn hosszan nyomva válasszuk ki a beállításokat. A felugró beállítások ablakban változtassuk meg a nagyítást.
Az alkalmazás megnyitásakor azonnal bezáródik.Ennek a problémának sok oka lehet. Az egyik ok például az lehet, hogy a mappa elérési útvonalában speciális karakter található. A Mappát mozgassuk át a C meghajtóra, és próbáljuk meg az újraindítást.
Több blokknyomtatás esetén bizonytalan a nyomtatás / nem jön ki blokk / kilép a program.Az alkalmazás gyorsabban küldi az adatokat a nyomtató fele, mint ahogy a nyomtató ki tudná nyomtatni. Nyissuk meg a beállítást az F1 gomb megnyomásával, vagy érintőképernyőn hosszan nyomva válasszuk ki a beállításokat. A felugró beállítások ablakban a nyomtató késleltetését vigyük feljebb (alapértelmezetten 2000 ms, ezt állítsuk 3000, vagy 4000 ms-ra).
Több blokknyomtatás esetén bizonytalan a betűméret kicsi.Nyissuk meg a beállítást az F1 gomb megnyomásával, vagy érintőképernyőn hosszan nyomva válasszuk ki a beállításokat. A felugró beállítások ablakban a betűméretet növeljük meg (alapértelmezetten 16 px).