Android applikáció

Elérhető lett a StajerFood applikáció Androidra! A letöltéshez keress rá a StajerFood-ra a Google Play-ben, vagy kattints a képre:

Szerezd meg: Google Play

Rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Android 8 vagy újabb verzió
  • Szabad tárhely: minimum 1 GB
  • Memória: minimum 1 GB
  • Bluetooth és WIFI támogatás
  • Naprakész Webview és Chrome applikációk

Limitációk

A szoftver jelenleg a táblázatban szereplő limitációkkal rendelkezik. A csapat folyamatosan fejleszti a szoftvert, hogy minden funkció elérhető legyen az Androidos alkalmazásunkon is!

FunkcióÁllapot
Egy blokk többszöri nyomtatása.Hamarosan…
Több blokknyomtatós rendszer.Hamarosan…

Illesztőprogram

A StajerFood applikációba többfajta illesztőprogramot integráltunk, hogy minden nyomtatófajtához megteremtsük a legjobb nyomtatási lehetőséget.

Amennyiben Bluetooth-os blokknyomtatónk van, akkor a Dantsu, ha WIFI-s blokknyomtatónk van, akkor az ESCPOS Coffee illesztőprogramot ajánljuk. Amennyiben a fenti ajánlás nem megfelelő, kérjük lépj velünk kapcsolatba!

Hibák és javításuk

A csapat folyamatosan fejleszti a szoftvert, hogy minden hiba a leggyorsabban megoldódjon!

HibaJavítás
Az applikáció használatakor egy piros ablak jön elő azzal a felirattal, hogy “Valami hiba történt”.Frissítsük le a Webview és Chrome applikációkat.
Ha lehetséges, frissítsük Android verziónkat.
Nyomtatáskor alul középen egy szürke felirat jelzi, hogy sikertelen a nyomtatás.Az Android applikáció nem találja a nyomtatót. Az oldalsó menüben válasszuk ki a beállításokat, és ellenőrizzük le azokat.
A nyomtatás sikeres, de túl hosszú, vagy túl rövid a blokk.Az oldalsó menüben válasszuk ki a beállításokat, és csökkentsük / növeljük meg az üres sorok számát.
A nyomtatás sikeres, de túl kicsi vagy túl nagy a betűméret.Az oldalsó menüben válasszuk ki a beállításokat, és csökkentsük / növeljük meg a betűméretet.
A kinyomtatott blokkon nem látszik a logó.Az internet sebessége lassabb, mint ahogy azt a szoftver elvárja. Az oldalsó menüben válasszuk ki a beállításokat, és növeljük meg a nyomtatás késleltetését.
A nyomtatás megszakad, hogyha a telefon orientációja megváltozik.Az Android beállításokban kapcsoljuk ki az automatikus forgatást.
A nyomtatón kijön a blokk, de a végén nem vágja el.Az Android beállításainál alul kapcsoljuk be a keskenyebb nyomtatási képet.

Amennyiben bármilyen más hibát észlelsz, kérlek küldd el nekünk a hello@stajerfood.hu email címre.

Köszönjük!