Raktárkészlet

Raktárkészlet modulunk segít kezelni alapanyagainkat. Mit is jelent ez pontosan?

  • Felvehetünk Ételeinkhez / Italainkhoz / Szolgáltatásainkhoz receptúrákat.
  • A rendszer automatikusan levonja a raktárkészletből az alapanyagokat az egyes rendelések után.
  • A modul folyamatosan figyeli a készletet, és ha egy alapanyag egy általunk definiált limit alá esik, akkor figyelmeztető emailt küld.
  • Az alapanyagokat felvehetjük raktárfeltöltéssel, ahol megadhatjuk az egyes alapanyagok beszerzési árát, így a rendszer képes követni a kiadásainkat is.
  • Amennyiben nem tudjuk hogy egy alapanyaghoz mikor nyúltunk, az Alapanyagok lekérdezésnél vissza tudjuk nézni a módosítások idejét.
  • Selejtes alapanyag esetén képesek vagyunk módosítani a raktárkészletet.

Egy étel és receptúrája:

A fenti képen láthatunk egy Hamburger nevű ételt, amihez 2 hozzávalót rendeltünk. A rendszer kiszámolja az alapanyagok összegét, és az termék eladási ára segítségével az árrést is. A rendszer jelzi hogy ha egy étel elkészítéséhez nincs meg az elegendő alapanyag.

Raktárkészlet lekérdezése

Itt láthatjuk a raktárkészletünket. Az alapanyag neve mellett egy limit látható, ha azt eléri az alapanyag mennyisége, akkor a mennyisége piros színre változik, jelezve a hiányt, illetve a rendszer email-en értesítést küld, hogy figyelmeztesse az illetékest.

Alapanyag lekérdezés

Az alapanyag lekérdezésnél azt látjuk, hogy milyen alapanyagból mikor fogyott és mennyi. A lekérdezésnél mi választjuk ki a kezdő és vég időpontot, így akár egy hétre vagy egy hónapra visszamenőleg is lekérdezhetjük adatainkat. A listát letölthetjük CSV, Excel, vagy PDF formában is!