Rendelések

Jelenleg ezt olvasod:
< Vissza a témákhoz

A rendelések lekérdezés abban segít nekünk, hogy megmutatja nekünk a keresett intervallumon belől időrendben a leadott rendeléseket és a rájuk jellemző adatokat. Az egyik a dátum, ez mindig a rendelés leadásának időpontját mutatja. Állapota lehet lezárt vagy nyitott rendelés, itt láthatjuk az adott asztal megjelölését is, ha asztalrendelés történt. Láthatjuk azt is, hogy összesen mennyi tételt rendeltek és mennyiért. Az adatok oszlopban a rendelés fajtáját látjuk, illetve a dátumot, amikor a rendelést lezártuk.

Alapértelmezetten mindig a mai napot fog megjelenni, de lehetőségünk van egy általunk megadott intervallumra szóló rendeléseket is lekérdezni. 

Ha belépünk a szerkesztésbe részletesebben láthatjuk a rendelést, amit csak a főnök fiókkal tudunk szerkeszteni. Az rendelést ki tudjuk nyomtatni, el tudjuk küldeni emailben általunk megadott emailcímre vagy törölhetjük az egész leadott rendelést. Ezen belül tételeket is módosítani tudunk, illetve ki tudjuk törölni a tétel, ha ilyen korrekcióra lenne szükségünk

Previous Összesítés
Next Tételes rendelés