Raktárkészlet

Jelenleg ezt olvasod:
< Vissza a témákhoz

A raktárkészlet lekérdezés abban segít nekünk, hogy betűrend szerint rendezi az összes alapanyagunkat, miközben megmutatja, hogy mennyi áll még rendelkezésre számunkra belőlük. A limit oszlop jelzi, hogy mi az az általunk megadott érték, ami alá ha csökken az alapanyag, akkor email értesítést kapunk, illetve a mennyiség oszlop pirosra vált, ezzel is jelezve nekünk a limit alá esést.
Itt lehetőségünk van egy általunk megadott alapanyagra keresni, azonfelül ki tudjuk nyomtatni ezt a lekérdezést a blokknyomtatónkkal, amit elvihetünk magunkkal a bevásárláshoz.

Tudunk adatokat korrigálni és adatokat felvinni:

Korrigálni a szerkesztés segítségével tudunk, meg tudjuk változtatni az alapanyag nevét, mértékegységét, színét, árát, raktárkészletben lévő mennyiségét és a figyelmeztetési limit értékét. A változtatásoknak a történetét nem menti a rendszer és utólag nem lekérdezhetőek, hiszen ezzel nem felviszünk alapanyagokat a rendszerbe, csupán csak korrigáljuk őket.

Felvinni a feltöltéssel segítségével tudunk. Csak ebben az esetben jelennek majd meg a feltöltések a raktárfeltöltés lekérdezésben, mindig ezt használjuk, ha megvásárolt alapanyagokat szeretnénk feltölteni a rendszerbe. Meg tudjuk változtatni az alapanyag nevét, mértékegységét, színét, meg tudjuk adni az árát és azt a mennyiséget, amellyel feltöltjük raktárunkat

Previous ÁFA és Szervízdíj
Next Raktárfeltöltések