Kategória szűrő

Jelenleg ezt olvasod:
< Vissza a témákhoz

Az egyes ételekhez, italokhoz és szolgáltatásokhoz rendelhetünk kategóriát. Ez nem kötelező, tehát lehetnek olyan termékek is, amelyeknek nincs kategóriájuk.

A kategória szűrővel bekapcsolhatjuk annak a lehetőségét, hogy a rendelőfelületen csak az adott kategória alá tartozó árukat mutassa a rendszer.

Bekapcsolás előtt:

Bekapcsolás után:

Használat közben:

Megjegyzés: A kategória szűrő kétféleképpen használható.

  • Egyszerre egy kategória szűrő használata: Itt egyszerre egy kategóriába tartozó termékeket jeleníti meg a rendszer. Tehát például a képen látható szendvicsek szűrőre kattintva csak a szendvics kategóriába tartozó termékeket fogjuk látni. Egy másik kategória szűrőre kattintva a rendszer kiveszi az előzőleg használt szendvicsek szűrőt, és helyette a másik kiválasztott szűrő alá eső termékeket fogja megjeleníteni. Ehhez a szűréshez engedélyezni kell a Beállítások – Rendelőfelület – Egyszerre egy szűrő beállítást.
  • Egyszerre több kategória szűrő használata: Itt a termékeket kisebb halmazokra szűkítve tudjuk szűrni. Több kategória szűrőt is tudunk egyszerre használni, mint például a szendvicsek, majd a vega ételek szűrőkre kattintva a rendszer a vega szendvicseket fogja kiadni. Ebben az esetben az éppen használt szűrőket csak a szűrők jobb oldalán található visszanyílra ↺ kattintva tudjuk kitörölni.
Previous Szín szűrő
Next Kategóriák sorrendje