Bluetooth blokknyomtató beállítása Androidon

Jelenleg ezt olvasod:
< Vissza a témákhoz

Ez az oldal segít Neked beállítani a StajerFood BT Blokknyomtatót! Amennyiben elakadtál a telepítésben vagy más blokknyomtatót szeretnél csatlakoztatni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Átlagos telepítési idő: 5-10 perc

Blokknyomtató csatlakoztatása a készülékhez

Első lépésként nyissuk meg Androidos készülékünk értesítő sávját, majd válasszuk ki a Bluetooth menüpontot.

Itt, ha szükséges, kapcsoljuk be a Bluetooth kapcsolatokat. Amennyiben be van kapcsolva a nyomtatónk (kéken világít), akkor a keresési listában meg kell jelennie a nyomtatónknak “Bluetooth Printer” néven. Kattintsunk az eszközre, és amennyiben kéri, írjuk be az 1234 jelszót.

Sikeres párosítás esetén az eszköznek meg kell jelennie a Párosított eszközöknél.

Az első lépéssel készen is vagyunk!

Blokknyomtató program telepítése

A tabletünkön / telefonunkon menjünk az Android menüjébe. Itt válasszuk ki a Play Áruházat (Play Store), amivel alkalmazásokat lehet telepíteni.

A keresőbe írjuk be az “ESC POS PRINT SERVICE” szöveget, és nyomjunk a keresésre. Töltsük le partnercégünk (Looped Labs Pvt. Ltd.) szoftverének megfelelő változatát. Ez lehet a blokknyomtatónktól függően Bluetooth (kék), WIFI (zöld), vagy USB (rózsaszín) verzió.

Jelen bemutatóba a Bluetooth (kék) verziót telepítjük fel.

Nyissuk meg a programot, és adjuk meg az engedélyeket a működéshez.

Állítsuk be a nyomtatónkat alapértelmezett nyomtatóként.

Amennyiben sikeresek voltunk, a “Test Print” gombra kattintva a blokknyomtatónknak egy kis teszt logót kell kinyomtatnia.

Első nyomtatás

Amennyiben még nem állítottuk be a rendszerünkben, hogy szeretnénk blokknyomtatót használni, tegyük meg!

Tesztelésképpen a rendelőfelületen tegyünk be néhány dolgot a kosárba. A zöld pipára kattintva az összesítőben meg kell jelennie a nyomtatás gombnak. Kattintsunk rá!

A felugró ablakon be kell állítanunk a programunkat, amelyet a nyomtatás során akarunk használni. Ezt csak egyszer kell megtenni az első nyomtatásnál, a továbbiaknál az Android rendszere meg fogja jegyezni a választásunkat. Végül kattintsunk a nyomtatás gombra.

A nyomtatásnak ekkor meg kell történnie. Nyomtatás után zárjuk be a nyomtatási képet!

Previous Blokknyomtatás