Adatok törlése

Jelenleg ezt olvasod:
< Vissza a témákhoz
  • Alapanyag törlése: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki az Alapanyagok menüpontot. Kattintsunk a törölni kívánt alapanyagra. Válasszuk ki a 🗑️ Törlés gombot. A felugró ablakban erősítsük meg törlési szándékunkat.
  • Étel törlése: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki az Ételek menüpontot. Kattintsunk a törölni kívánt ételre. Válasszuk ki a 🗑️ Törlés gombot. A felugró ablakban erősítsük meg törlési szándékunkat.
  • Ital törlése: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki az Italok menüpontot. Kattintsunk a törölni kívánt italra. Válasszuk ki a 🗑️ Törlés gombot. A felugró ablakban erősítsük meg törlési szándékunkat.
  • Szolgáltatás törlése: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki a Szolgáltatások menüpontot. Kattintsunk a törölni kívántszolgáltatásra. Válasszuk ki a 🗑️ Törlés gombot. A felugró ablakban erősítsük meg törlési szándékunkat.

Fontos: A termékek törlését követően érdemes Excel vagy PDF formátumban lementeni az adatokat, aminek alkalmával átláthatóbb formában tudjuk ellenőrizni a megmaradt termékek helyességét.

Previous Adatok módosítása