Adatok módosítása

Jelenleg ezt olvasod:
< Vissza a témákhoz
  • Alapanyag módosítása: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki az Alapanyagok menüpontot. Kattintsunk a szerkeszteni kívánt alapanyagra. Válasszuk ki a ✏️ Szerkesztés gombot. Módosítsuk a módosítani kívánt adatokat. A Mentés 💾 gombra kattintva véglegesítsük változtatásainkat.
  • Étel módosítása: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki az Ételek menüpontot. Kattintsunk a szerkeszteni kívánt ételre. Válasszuk ki a ✏️ Szerkesztés gombot. Módosítsuk a módosítani kívánt adatokat. A Mentés 💾 gombra kattintva véglegesítsük változtatásainkat.
  • Ital módosítása: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki az Italok menüpontot. Kattintsunk a szerkeszteni kívánt italra. Válasszuk ki a ✏️ Szerkesztés gombot. Módosítsuk a módosítani kívánt adatokat. A Mentés 💾 gombra kattintva véglegesítsük változtatásainkat.
  • Szolgáltatás módosítása: A Főmenüben az Adatok fülre kattintva válasszuk ki a Szolgáltatások menüpontot. Kattintsunk a szerkeszteni kívántszolgáltatásra. Válasszuk ki a ✏️ Szerkesztés gombot. Módosítsuk a módosítani kívánt adatokat. A Mentés 💾 gombra kattintva véglegesítsük változtatásainkat.

Fontos: A termékek módosítását követően érdemes excel vagy PDF formátumban lementeni az adatokat, aminek alkalmával átláthatóbb formában tudjuk ellenőrizni a felvett adatok helyességét.

Previous Adatok felvétele
Next Adatok törlése