Asztalrendelés asztaltérképpel

Asztalrendelést olyan helyeknek ajánljuk, ahol előbb történik a vendég kiszolgálása, mint a fizetés. Ez esetben szükségünk van olyan tárolókra (asztalokra), amire rá lehet ütni ételeket, italokat, szolgáltatásokat. Ezek a tárolók addig gyűjtik a termékeket, amíg a rendszerbe le nem zárjuk, ki nem fizetjük őket.

Így egy étteremben, bisztróban, kávézóban vagy pékségben könnyen nyomon tudjuk követni az egyes asztalok fogyasztásait.

Természetesen ezek az asztalok nem csak “rendes” asztalrendelésre használhatóak. További funkcióik:

 • Készíthetünk vele alkalmazotti asztalt, ahol követhetjük alkalmazottaink fogyasztásait
 • Kinevezhetünk egy selejt asztalt, amire ráüthetünk olyan termékeket, amelyek elkészültek, de nem lettek kifizetve. Ezeket a nap végén el tudjuk az alkalmazottakkal számoltatni, de a vendégeknek nem kerül kiszámlázásra.
 • Csinálhatunk futáronként 1-1 asztalt, ahol elkülöníthetjük, hogy melyik rendelést melyik futár vitte házhoz.
 • Csinálhatunk családi asztalt, ahol a tulajdonos, családtagjai és barátai rendeléseit vezethetjük.
 • És még sok más dologra használhatjuk.

Na de hogy is működik az asztalrendelés? Nyitáskor minden asztalunk zöld, ami azt jelzi hogy jelenleg nincsen rajta semmilyen kifizetetlen tétel. Amint egy asztalt kiválasztunk és rendelést veszünk fel rá, az asztal pirossá változik ami vizuálisan jelzi az asztal foglaltságát.

Miket tudunk egy asztallal csinálni?

 1. Rendeléseket tudunk felvenni rá. Akár üres az asztal, akár már van rajta rendelés, és mérnek még egy kört, a rendelések felvétele mindig lehetséges.
 2. Asztalbontás funkcióval tudunk egyes tételekre végrehajtani műveleteket, mint például hogy ha egy több fős társaság egy tagja rendezni szeretné az ő részét, akkor egyes ételeket kiválasztva ez lehetséges.
 3. Asztalátrakás funkcióval lehetséges az, hogy egyes termékeket átrakjunk / összevonjunk asztalokat. Például hogyha két társaság több asztaltól egy asztalhoz ül, vagy például hogyha két asztal végösszegét egy vendég fizetné ki.
 4. Kedvezményt utólag is tudunk adni, akár az egész asztal végösszegére, akár tételesen termékenként is.
 5. Az asztalon lévő termékeket ki tudjuk nyomtatni blokknyomtatóval, így tudunk adni egy listát a vendégeknek a végösszeg részletezéséről.
 6. Az asztalon lévő termékeket ki tudjuk küldeni email-en a vendégek számára.
 7. Az asztalon lévő termékeket tudjuk törölni, például hogyha felveszünk egy terméket, de a vendég meggondolja magát, akkor a tétel törölhető. (Beállítástól függ, hogy kasszás törölhet-e tételt vagy sem).

Demo

Asztaltérkép

Az asztaltérkép fontos része a pontos precíz munkánknak. A csapat úgy alakította ki az asztaltérképet, hogy mind a színek, mint az elemek elhelyezhetősége elősegítse a munkát még a legnagyobb kapkodásban is.

A gyors szerkeszthetőség lehetővé teszi a felhasználóinknak hogy gyorsan, másodpercek alatt arrébb tudjon rakni egy asztalt vagy át tudja rendezni az egész helyiséget, amennyiben egy rendezvényt készítenek elő.

A többszintes asztaltérkép azoknak kedvez, akiknek több szint vagy több helyiségből áll a vendéglátó térség. Így elkülönítve láthatjuk az egyes részeket. Természetesen ez az extra funkció kikapcsolható, hogy az egyszerűbb asztaltérképre vágyónak ne zavarja ez a lehetőség.

Demo